• Samenwerkingen

Als zangeres en toetsenist werk ik graag met andere muzikanten samen. Ik heb bijvoorbeeld met Pieter Nabbe meegespeeld in de release-shows van zijn album ‘More Love & Melon Collie’. Samen met BJ Baartmans en Bart Spierings op gitaar begeleidde ik Pieter door piano te spelen en mee te zingen. 

Ook met Pieter deed ik mee met een project genaamd Nina’s Story. Een show waarin we (met band) muziek van (en gezongen door) Nina Simone vertolkten en haar verhaal vertelden.

Samenwerken met andere muzikanten doe ik graag en dit ligt mij goed omdat mijn stem mooi blendt met andere stemmen en ik in mijn pianospel dienend en smaakvol kan spelen. Ik sta open voor nieuwe samenwerkingen dus stuur mij een berichtje als je ideeën hebt!

 

  • Studiowerk / Backing Vocals

Je kunt mij contacten als je iets wilt opnemen in de studio en een zangeres nodig hebt. Ik heb een veelzijdige stem met stemtype mezzo-sopraan. Ik kan met veel muziekstijlen overweg. Het is natuurlijk altijd maatwerk en gaat dus in overleg.

Ook in de studio maar ook voor live-optredens kun je bij mij terecht voor backing vocals. Ik doe dit ook veel samen met Jozefien Klop. Onze stemmen blenden erg goed en we zingen al jaren samen. Samen vormen wij het duo RoseMary.
We zijn te horen op drie nummers van de ep Alright’ van Juneville.

Verder ben ik te horen als backing vocalist op het merendeel van de nummers van van de band OJAM, op de single ‘Let Me In’ van Siebren The Young, op een aantal nummers van Hoogtediepte, op het nieuwe album van Juneville en meer..

 

  • Jes Music / Het Laatste Lied

jesmusic.nl is hét christelijk platform voor muziek op je bruiloft.
Op dit platform ben ik te vinden samen met mijn man Jan Voshart op gitaar voor het spelen in trouwdiensten en tijdens recepties. Met Jasper Mellema op piano er bij zijn we als trio ook te boeken voor het bruiloftsfeest. 

hetlaatstelied.nl is hét christelijk platform voor live muziek tijdens een uitvaart, rouwdienst of begrafenis. Hier ben ik ook op te vinden als zangeres en pianist. Ik vind dit een eervolle manier van muziekmaken.

 

  • Siebren & Marieke

Samen met Siebren Zijlstra vorm ik een muzikaal duo. Siebren speelt gitaar, ik zing en speel af en toe ook piano. We maken achtergrond muziek in de stijlen jazz, pop en soul en weten een relaxte sfeer neer te zetten. We zijn ook te boeken voor bruiloften/ceremonies of andere gelegenheden.

 

  • Simply Eva

Simply Eva is een vrij nieuw project. Samen met Siebren en Jan (allebei op akoestisch gitaar) breng ik een ode aan Eva Cassidy en haar prachtige stijl van zingen.

 

  • OJAM

Sinds 2023 ben ik weer aangesloten bij de Arnhemse discoband OJAM, deze keer als toetsenist. Originele nummers geschreven alsof we in de ’80 leven. Eerder zong ik achtergrond bij deze band.